Odškodninski postopek


Poleg same dokumentacije je najpomembnejša strokovna in profesionalna izpeljava odškodninskega postopka, ki vam jo nudimo na podlagi praktičnih izkušenj, pridobljenih v neposrednih pogajanjih z zavarovalnicami in drugimi zavezanci za izplačilo denarne odškodnine.

Odškodninski postopek obsega:

  • Pravno formalno pripravo odškodninskega zahtevka ter vložitev slednjega zavezancu za izplačilo pravične in primerne denarne odškodnine
  • Sestavo in vložitev urgenc, nasprotnih ponudb, pritožb in ostalih dopisov
  • Formalna in neformalna pogajanja z zavezancem za izplačilo pravične in primerne denarne odškodnine
  • Posvetovanje s stranko glede poteka odškodninskega postopka in primernosti višine ponujenih poravnalnih zneskov
  • Podpis popolne ali delne poravnave v imenu in v soglasju s stranko
 
Konzultacije

V fazi konzultacije se z vami najprej temeljito pogovorimo o vašem primeru ter se dogovorimo za zastopanje. Bistvenega pomena je, da se na nas obrnete čimprej, saj vam le tako lahko pravočasno posredujemo navodila, na podlagi katerih iztržimo maksimalno odškodnino.

Pregled dokumentacije

Vsak dokument, ki nam ga pošljete temeljito pregledamo. Po potrebi vas obvestimo o morebitni dodatni dokumentaciji, ki jo potrebujemo za uspešno realizacijo zahtevka.

Formulacija zahtevka

Na podlagi izkušenj in priložene dokumentacije pravno formalno pripravimo odškodninski zahtevek, ki ga naslovimo na zavezanca za izplačilo odškodnine.

Pogajanja in realizacija odškodnine

V času, ko zavezanec za izplačilo odškodnine obravnava naš zahtevek, smo z njim v kontaktu. Poleg tega opravimo z zavezancem neformalna in formalna pogajanja za izplačilo odškodnine, kar pripomore k učinkoviti in hitri realizaciji zahtevane odškodnine.

 

V vsakem primeru nas kontaktirajte, da se bomo pogovorili in preučili vaš škodni primer

    Naša odškodninska pomoč vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonski številki 051 421 701, izpolnete »Obrazec za prijavo nezgode« ali nam pošljete e-pošto na naslov info@odskodnina.net. Lahko pa se dogovorite tudi za sestanek v naših poslovnih prostorih ali na vašem domu.
 
 

Koristne povezave

  • Dodajte tekstovno povezavo iz Odškodnina.net na vašo spletno stran...
Preglej povezave »
Dodaj povezavo »
Sodelovanje:

 
Odkodnina.net