Smrt ali težja invalidnost svojca

  • Je nesreča terjala smrt vašega bližnjega?
  • Ste v prometni nesreči izgubili ožjega družinskega člana?
  • Se je vaš bližnji v prometni nesreči utrpel trajno invalidnost?
 
 
V primeru smrti oz. težke invalidnosti sorodnika, so bližnji družinski člani (zakonec, otroci in starši) upravičeni do pravične in primerne denarne odškodnine za njihove duševne bolečine. Do odškodnine v primeru smrti bližnjega je možno prisoditi tudi bratom in sestram, če je med njimi in umrlim obstajala trajnejša življenjska skupnost.

Višina denarne odškodnine je v veliki meri odvisna tudi od vašega ravnanja takoj po nesreči, zato ne odlašajte in nas pokličite v najkrajšem možnem času po nesreči. Brezplačno vam bomo svetovali in vam dali potrebna navodila kako pravilno ravnati po nesreči, da bi na podlagi tega lahko dosegli pravično in primerno denarno odškodnino.
 

V vsakem primeru nas kontaktirajte, da se bomo pogovorili in preučili vaš škodni primer

    Naša odškodninska pomoč vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonski številki 051 421 701, izpolnete »Obrazec za prijavo nezgode« ali nam pošljete e-pošto na naslov info@odskodnina.net. Lahko pa se dogovorite tudi za sestanek v naših poslovnih prostorih ali na vašem domu.
 
 

Koristne povezave

  • Dodajte tekstovno povezavo iz Odškodnina.net na vašo spletno stran...
Preglej povezave »
Dodaj povezavo »
Sodelovanje:

 
Odkodnina.net