Ste upravičeni do denarne odškodnine?

  • Ste bili udeleženi v prometni nesreči, nesreči na javnem mestu, zasebnem prostoru ali delovnem mestu?
  • Ste bili lažje ali težje poškodovani in ste pri tem utrpeli manjšo ali večjo škodo?
  • Ste seznanjeni, da ste v vseh teh primerih upravičeni do ustrezne denarne odškodnine, pa ne veste kako ali nimate dovolj izkušenj, znanja in vztrajnosti, da bi izpeljali celoten odškodninski postopek za izplačilo denarne odškodnine?
  • Želite v najkrajšem času in s čim manj izgubljene energije priti do primerne denarne odškodnine?
 
 
Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno, potem vam svetujemo, da ne odlašate ter nam zaupajte vaš škodni primer.

Skrbno bomo preučili vaš primer, pomagali vam bomo pri pridobivanju ustrezne in potrebne zdravniške in druge dokumentacije ter vas sproti obveščali o poteku odškodninskega postopka. V skladu z vašimi zahtevami bomo v najkrajšem možnem času uspešno izpeljali odškodninski postopek na podlagi katerega boste prejeli izplačilo pravične in primerne denarne odškodnine.
 

V vsakem primeru nas kontaktirajte, da se bomo pogovorili in preučili vaš škodni primer

    Naša odškodninska pomoč vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonski številki 051 421 701, izpolnete »Obrazec za prijavo nezgode« ali nam pošljete e-pošto na naslov info@odskodnina.net. Lahko pa se dogovorite tudi za sestanek v naših poslovnih prostorih ali na vašem domu.
 
 

Koristne povezave

  • Dodajte tekstovno povezavo iz Odškodnina.net na vašo spletno stran...
Preglej povezave »
Dodaj povezavo »
Sodelovanje:

 
Odkodnina.net